Składniki:
Sajgonki z warzywami: mąka pszenna, kapusta biała gotowana 16 5%, woda, makaron 110 1% (skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung), olej rzepakowy, marchew gotowana 10%, m mąka ryżowa, grzyby mun 14%, teksturat białka sojowego, sól, I kiełki fasoli mung 2% (kiełki fasoli mung, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), błonnik pszenny, cukier, ocet spirytusowy, aromaty, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, emulgator: lecytyny (z rzepaku). Sos Sweet: cukier, woda, papryka, cebula, ocet spirytusowy, pasta chili 4% (chili 1%, koncentrat pomidorowy, woda, sól, papryka, ocet spirytusowy), sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, chili 0,1%. Produkt może zawierać mleko, jaja, gorczycę, seler, siarczyny.
Alergeny:
Soja i produkty pochodne,
Zboża zawierajace gluten,
Pszenica i produkty z pszenicy
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie,
Zawiera aromaty:Tak
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
215 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
11.3 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
0.9 g
Zawartość węglowodanów
21.2 g
Cukry
4.7 g
Zawartość błonnika
4.4 g
Zawartość białek
5 g
Zawartość soli
1.83 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Temperatura przechowywania :2 - 6 °C,
Sposób przechowywania:przechowywać w warunkach chłodniczych
Serving Proposal:
Półprodukt chłodzony, gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Pozostałe informacje
Producent:
U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ
Dystrybutor:
Jeronimo Martins Polska S.A.
Certyfikaty:
FSC - Forest Stewardship Council - opakowanie:1,
FSC (opakowanie) - Numer certyfikatu:C153969
Nazwa wymagana prawnie:
Sajgonki z warzywami. Pakowany w atmosferze ochronnej. Półprodukt chłodzony, przeznaczony wyłącznie do spożycia wyłącznie po przeprowadzeniu obróbki termicznej zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu