Składniki:
woda, migdały (2,5%), cukier, fruktoza, regulator kwasowości (fosforany potasu), wapń, naturalny aromat, stabilizatory (guma gellan, guma guar), sól morska. Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Alergeny:
Orzechy,
Migdały i produkty z migdałami
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie,
Zawiera fosforany:Tak,
Poziom znakowania Nutriscore:B
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
25 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
1.2 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
0.1 g
Zawartość węglowodanów
2.5 g
Cukry
2.5 g
Zawartość błonnika
0.2 g
Zawartość białek
0.5 g
Zawartość soli
0.08 g
Wartość
W porcji 100 ml
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Temperatura przechowywania min - max:1 - 25 °C,
Sposób przechowywania:przechowywać w warunkach chłodniczych,
Inne uwagi dotyczące przechowywania:Produkt przed spienianiem należy schłodzić w lodówce. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +1°C do 7°C, nie dłużej niż 5 dni.
Sposób przygotowania:
1. PRZECHOWUJ W LODÓWCE - najlepiej spienia się schłodzony napój 2. Przelej do SPIENIACZA ELEKTRYCZNEGO lub DO GARNKA aby podgrzać 3. Podgrzewaj MAKSYMALNIE DO 60°C 4. Jeśli podgrzewasz w garnku, UŻYJ SPIENIACZA RĘCZNEGO. Spieniaj aż napój podwoi swoją objętość i stuknij garnkiem by pozbyć się większych bąbelków powietrza. 5. Twój napój jest już IDEALNIE SPIENIONY. Czas wypróbować Twoje umiejętności LATTE ART!
Serving Proposal:
Przed otwarciem dobrze wstrząsnąć. Spieniać do temperatury nie wyższej niż 60°C. Nie spieniać ponownie. Może być używany na gorąco lub na zimno, nadaje się do przygotowania różnych rodzajów kawy.
Pozostałe informacje
Kraj pochodzenia:
Belgia
Kraj pochodzenia zależy od konkretnej partii produktu jaka znajduje się w sklepie. Informację o kraju pochodzenia znajdziesz na opakowaniu. Możesz również dodać komentarz z preferowanym typem produktu w koszyku lub wiadomości dla shoppera (np. “prosze o pomidory polskie”).