Składniki:
mięso wieprzowe (boczek wieprzowy), żelatyna, wieprzowa, sól, przyprawy, glukoza, białko kolagenowe wieprzowe, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, aromaty, ekstrakt ziół, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: azotyn sodu. 100 g produktu otrzymano ze 125 g boczku wieprzowego. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko łącznie z laktozą, seler, gorczycę.
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie,
Zawiera przeciwutleniacze:Tak,
Zawiera substancje konserwujące:Tak
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
358 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
31 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
13 g
Zawartość węglowodanów
0.5 g
Cukry
0.5 g
Zawartość białek
20 g
Zawartość soli
1.9 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Temperatura przechowywania min - max:2 - 8 °C,
Sposób przechowywania:przechowywać w warunkach chłodniczych,
Inne uwagi dotyczące przechowywania:Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.