Składniki:
mleko pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych
Alergeny:
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie,
Poziom znakowania Nutriscore:B
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
71 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
3 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
1.8 g
Zawartość węglowodanów
6.5 g
Cukry
6.5 g
Zawartość błonnika
0 g
Zawartość białek
4.4 g
Zawartość soli
0.18 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Temperatura przechowywania min - max:2 - 8 °C,
Sposób przechowywania:przechowywać w warunkach chłodniczych,
Inne uwagi dotyczące przechowywania:Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 12 godzin.
Pozostałe informacje
Producent:
LACTALIS POLSKA SP.Z O.O.
Dystrybutor:
Jeronimo Martins Polska S.A.
Certyfikaty:
Certyfikat weterynaryjny:PL 14071601 WE