Tradycyjny twardy ser, w formie wiórków, idealnie podkreśli smak dań kuchni włoskiej.
Skład i alergeny
Składniki:
mleko niepasteryzowane, sól, podpuszczka, substancja konserwująca: lizozym z jaja.
Alergeny:
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą),
Jaja i produkty pochodne
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie,
Zawiera substancje konserwujące:Tak
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
398 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
29 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
18 g
Zawartość węglowodanów
0 g
Cukry
0 g
Zawartość białek
33 g
Zawartość soli
1.5 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Temperatura przechowywania min - max:2 - 8 °C,
Sposób przechowywania:przechowywać w warunkach chłodniczych,
Inne uwagi dotyczące przechowywania:Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Pozostałe informacje
Kraj pochodzenia:
Włochy
Kraj pochodzenia zależy od konkretnej partii produktu jaka znajduje się w sklepie. Informację o kraju pochodzenia znajdziesz na opakowaniu. Możesz również dodać komentarz z preferowanym typem produktu w koszyku lub wiadomości dla shoppera (np. “prosze o pomidory polskie”).