Knoppers Baton Orzeszki ziemne - z chrupiącym wafelkiem, pysznym kremem mlecznym, kremem orzechowym, karmelem z chrupiącymi orzeszkami ziemnymi i warstwą mlecznej czekolady.
Skład i alergeny
Składniki:
cukier,orzeszki ziemne (14,5 %),tłuszcze roślinne (palmowy, shea, rzepakowy),syrop glukozowy,mleko pełne w proszku (6,5 %),tłuszcz kakaowy,odtłuszczone mleko w proszku (4,8 %),mąka pszenna (4,3 %),mleko zagęszczone odtłuszczone,miazga kakaowa,pełnoziarnista mąka pszenna (2,3 %),substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole,maślanka w proszku (z mleka),laktoza (z mleka),kakao,tłuszcz mleczny,śmietanka (z mleka),zagęszczona serwatka (z mleka),masło (z mleka),sól,produkt z serwatki (z mleka),emulgator: lecytyny (z soi),naturalne aromaty,syrop sacharozowy,kakao o obniżonej zawartości tłuszczu,skrobia pszenna,substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu,stabilizator: karagen,mielone orzechy laskowe,naturalny aromat waniliowy
Alergeny:
Może zawierać Migdały,
Może zawierać Orzechy brazylijskie,
Może zawierać Orzechy nerkowca,
Może zawierać Jaja,
Zawiera Orzechy laskowe,
Może zawierać Orzechy makadamia \ Orzechy Queensland,
Zawiera Mleko,
Może zawierać Orzechy,
Zawiera Orzeszki ziemne,
Może zawierać Orzeszki pekan,
Może zawierać Pistacje\orzechy pistacjowe,
Zawiera Soja,
Może zawierać Orzechy włoskie,
Zawiera Pszenica
Inne informacje o zawartości produktu:
Smaki \ Aromaty:Zawiera,
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy:Zawiera
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna
513 kcal
Tłuszcz
29.4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
14.3 g
Węglowodany
51.2 g
w tym cukry
38.8 g
Białko
10 g
Sól
0.66 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Sposób przechowywania:Przechowywać w temperaturze otoczenia
Pozostałe informacje
Producent:
STORCK Sp. z o.o.
Dystrybutor:
STORCK Sp. z o.o.
Certyfikaty:
Green Dot:
Nazwa wymagana prawnie:
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4 %), kremem z orzeszków ziemnych (14 %), solonymi, siekanymi orzeszkami ziemnymi (13,4 %) i delikatnym karmelem (22,1 %), oblany mleczną czekoladą (29,5 %).