Wolne gotowanie to: długie gotowanie w temperaturze około 85°C = zachowanie struktury i smaku. Gotowanie w opakowaniach próżniowych = smak zamknięty wewnątrz opakowania. Produkty bez dodatku substancji konserwujących. Dzięki metodzie wolnego gotowania otrzymasz danie o wyjątkowym smaku w 10 minut.
Alergeny:
Gorczyca i produkty pochodne,
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą),
Soja i produkty pochodne
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie,
Zawiera barwniki:Tak,
Zawiera aromaty:Tak,
Zawiera substancje konserwujące:Nie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
101 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
5 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
2.5 g
Zawartość węglowodanów
5.5 g
Cukry
0.5 g
Zawartość błonnika
1 g
Zawartość białek
8 g
Zawartość soli
1.4 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Temperatura przechowywania min - max:0 - 6 °C,
Sposób przechowywania:przechowywać w warunkach chłodniczych,
Inne uwagi dotyczące przechowywania:Podgrzać i spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.
Sposób przygotowania:
Garnek, Do gotowania, Piekarnik
Pozostałe informacje
Producent:
ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY DARI
Dystrybutor:
Jeronimo Martins Polska S.A.
Certyfikaty:
Certyfikat weterynaryjny:PL 14120202 WE
Nazwa wymagana prawnie:
Gulasz wołowy w stylu węgierskim. Wyrób wołowy wolno gotowany, z dodaną wodą