Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z nadzieniem karmelowym (40 %).
Skład i alergeny
Składniki:
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), miazga kakaowa, syrop glukozowo-fruktozowy, olej palmowy, tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyna sojowa, E 476, E 471), aromaty, pasta z orzechów laskowych, sól.
Alergeny:
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą),
Soja i produkty pochodne,
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
484 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
24 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
13 g
Zawartość węglowodanów
63 g
Cukry
53 g
Zawartość błonnika
1.1 g
Zawartość białek
4.1 g
Zawartość soli
0.37 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Sposób przechowywania:przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pozostałe informacje
Kraj pochodzenia:
Bułgaria
Kraj pochodzenia zależy od konkretnej partii produktu jaka znajduje się w sklepie. Informację o kraju pochodzenia znajdziesz na opakowaniu. Możesz również dodać komentarz z preferowanym typem produktu w koszyku lub wiadomości dla shoppera (np. “prosze o pomidory polskie”).
Producent:
Mondelez Polska Sp. z o.o.
Dystrybutor:
Mondelez Polska sp z o.o.
Nazwa wymagana prawnie:
Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z nadzieniem karmelowym (40 %)