Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z całymi orzechami laskowymi.
Skład i alergeny
Składniki:
Składniki: cukier, orzechy laskowe (17 %), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (mleko), tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), pasta z orzechów laskowych, naturalny aromat. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej z mleka alpejskiego minimum 30 %.
Alergeny:
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą),
Soja i produkty pochodne,
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
554 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
35 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
16 g
Zawartość węglowodanów
50 g
Cukry
49 g
Zawartość błonnika
3.2 g
Zawartość białek
7.9 g
Zawartość soli
0.31 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Sposób przechowywania:przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pozostałe informacje
Kraj pochodzenia:
Austria
Kraj pochodzenia zależy od konkretnej partii produktu jaka znajduje się w sklepie. Informację o kraju pochodzenia znajdziesz na opakowaniu. Możesz również dodać komentarz z preferowanym typem produktu w koszyku lub wiadomości dla shoppera (np. “prosze o pomidory polskie”).
Producent:
Mondelez Polska Sp. z o.o.
Dystrybutor:
Mondelez Polska sp z o.o.
Nazwa wymagana prawnie:
Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z całymi orzechami laskowymi.