MasŁo ekstra polskie to naturalne masło bez żadnych dodatków o 82% zawartości tłuszczu. Produkowane na nowoczesnej linii do produkcji masła, w oparciu o własne instrukcje technologiczne. Długi dorobek, bogate doświadczenie w produkcji oraz zastosowana technologia pozwoliły na stworzenie oryginalnego, markowego produktu, który okazał się hitem na rynku masła w polsce. MasŁo polskie produkowane jest ze świeżej, pasteryzowanej śmietanki najwyższej jakości, pochodzącej z mleka pozyskiwanego z czystych ekologicznie terenów, co korzystnie wpływa na smakowo-zapachowe cechy masła. Zastosowana technologia pozwala uzyskać tradycyjny produkt o doskonałej smarowności oraz idealnej konsystencji. MasŁo polskie ma aromatyczny, czysty, mlekowy smak i zapach, z łagodnym i przyjemnym posmakiem pasteryzacji. Produkt przeznaczony jest nie tylko do smarowania pieczywa, ale także do duszenia, smażenia, przygotowywania kremów oraz innych celów kulinarnych, nadając im aromatyczność i doskonały smak