Przygotowanie: Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu, przestudzić. Buraki, paprykę pokroić w kostkę. Wymieszać z kaszą, posypać pokruszoną fetą. Polać octem balsamicznym, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Udekorować rukolą.
Jak ugotować idealną kaszę pęczak: 1. Zagotować 1 litr wody. 2.Do gotującej się wody włożyć saszetkę z kaszą. 3.Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu około 15 minut. 4.Wyjąć saszetkę i odsączyć.
Pozostałe informacje
Kraj pochodzenia:
Polska
Kraj pochodzenia zależy od konkretnej partii produktu jaka znajduje się w sklepie. Informację o kraju pochodzenia znajdziesz na opakowaniu. Możesz również dodać komentarz z preferowanym typem produktu w koszyku lub wiadomości dla shoppera (np. “prosze o pomidory polskie”).
Producent:
Jeronimo Martins Polska S.A.
Dystrybutor:
Jeronimo Martins Polska S.A.
Żniwna 5 62-025 Kostrzyn
Importer:
Jeronimo Martins Polska S.A.
Żniwna 5 62-025 Kostrzyn PL