Makaron tradycyjny, 4 jajeczny. Wyrabiany metodą walcowania ciasta. Bogactwo smaku i tradycji. Produkt posiadający certyfikat Jakość i Tradycja.
Składniki i alergeny
Składniki:
Mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajeczna (18%)= 4 jaja na 1 kg mąki. Woda, przyprawa - kurkuma.
Alergeny:
Jaja i produkty pochodne,
Zboża zawierajace gluten,
Pszenica i produkty z pszenicy
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie
Wartość odżywcza
W 100 g
Wartość energetyczna kcal
365 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
3.1 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
1.6 g
Zawartość węglowodanów
69 g
Cukry
2.7 g
Zawartość błonnika
4.5 g
Zawartość białek
13 g
Zawartość soli
0.09 g
Pozostałe informacje
Kraj pochodzenia:
Polska
Kraj pochodzenia zależy od konkretnej partii produktu jaka znajduje się w sklepie. Informację o kraju pochodzenia znajdziesz na opakowaniu. Możesz również dodać komentarz z preferowanym typem produktu w koszyku lub wiadomości dla shoppera (np. “prosze o pomidory polskie”).