Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjna recepturą - metoda termostatowa. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce. ten smak robicolosalną róznicę. wstrząsnąć przed spożyciem.
Skład i alergeny
Składniki:
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Alergeny:
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie,
Zawiera substancje konserwujące:Nie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
43 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
1.5 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
1 g
Zawartość węglowodanów
4.2 g
Cukry
4.2 g
Zawartość białek
3.1 g
Zawartość soli
0.1 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Temperatura przechowywania min - max:2 - 8 °C,
Sposób przechowywania:przechowywać w warunkach chłodniczych
Pozostałe informacje
Kraj pochodzenia:
Polska
Kraj pochodzenia zależy od konkretnej partii produktu jaka znajduje się w sklepie. Informację o kraju pochodzenia znajdziesz na opakowaniu. Możesz również dodać komentarz z preferowanym typem produktu w koszyku lub wiadomości dla shoppera (np. “prosze o pomidory polskie”).