4 19 /szt.
Bakello

Bakello Ciasto francuskie 300 g

0.3kg - 13,97 zł / kg

Opis produktu

Ciasto francuskie do słodkich i słonych wypieków.

Składniki i alergeny

  • Składniki: mąka pszenna, woda, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
  • Alergeny: Zboża zawierajace gluten, Pszenica i produkty z pszenicy
  • Inne informacje o zawartości produktu: Zawiera surowce GMO:Nie, Zawiera olej palmowy:Tak

Wartość odżywcza

W 100 g
Wartość energetyczna kcal 378 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 23 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 14 g
Zawartość węglowodanów 33 g
Cukry 2 g
Zawartość białek 4.9 g
Zawartość soli 0.6 g

Przechowywanie i sposób przygotowania

  • Sposób przygotowania: Ciasto francuskie wyjąć z lodówki 10 minut przed użyciem. Rozwinąć wraz z papierem do pieczenia na blaszkę i ponakłuwać widelcem lub pokroić na kawałki według uznania. Posmarować wodą lub roztrzepanym jajkiem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 ℃ przez 15-25 minut na złoto-brązowy kolor. Czas pieczenia uzależniony jest od użytych składników i od rodzaju piekarnika.

Pozostałe informacje

  • Producent:
  • Henglein GmbH
  • Dystrybutor:
    Jeronimo Martins Polska S.A.
    Żniwna 5 62-025 Kostrzyn PL
  • Importer:
    Jeronimo Martins Polska S.A.
    Żniwna 5 62-025 Kostrzyn PL
    bok@biedronka.pl
  • Nazwa wymagana prawnie: Ciasto francuskie. Półprodukt garmeżeryjny chłodzony. Zawiera surowe składniki. Upiec przed spożyciem.
Bakello_Bakello Ciasto francuskie 300 g_
Bakello
Bakello Ciasto francuskie 300 g
0000000885 0000000885 Artykuły spożywcze > Do smażenia i wypieków > Ciasto
4 19 /szt.
Dodano 1 do koszyka! Usunięto z koszyka!