Vitanella Baton Protein bez dodatku cukrów 27% białka 49 g
0.049kg - 87,55 zł / kg
Opis produktu
-
Skład i alergeny
Składniki:
koncentrat białek serwatkowych [serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi)], wysokobiałkowe nadzienie karmelowe bez cukru [ekstrakt jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik: karmel, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, naturalny aromat], kawałki orzechów arachidowych 10%, substancja słodząca: malitole; tłuszcz kakaowy, orzeszki arachidowe 9%, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz palmowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, tłuszcz mleczny, sól, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), ekstrakt z wanilii, aromat. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%. Produkt może zawierać inne orzechy, jaja i zboża zawierające gluten.
Alergeny:
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą),
Soja i produkty pochodne,
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
Inne informacje o zawartości produktu:
Zawiera surowce GMO:Nie,
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących:zawiera substancję słodzącą, spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający,
Zawiera barwniki:Tak
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna kcal
492 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie)
31 g
Kwasy tłuszczowe nasycone
17 g
Zawartość węglowodanów
30 g
Cukry
17 g
Alkohole wielowodorotlenowe - poliole
10 g
Zawartość błonnika
2.4 g
Zawartość białek
27 g
Zawartość soli
0.47 g
Wartość
W porcji 100 g
Przechowywanie i sposób przygotowania
Przechowywanie:
Sposób przechowywania:przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pozostałe informacje
Producent:
P.P.H.U.MILLANO SP.Z O.O.
Dystrybutor:
Jeronimo Martins Polska S.A.
Nazwa wymagana prawnie:
Wysokobiałkowa czekolada mleczna bez dodatku cukrów z nadzieniem (30%) arachidowym i nadzieniem (20%) karmelowym z orzeszkami arachidowymi (10%)
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa:
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający
Vitanella
Vitanella Baton Protein bez dodatku cukrów 27% białka 49 g