Bulion wołowy Winiary cieszy się popularnością za sprawą tego, iż można go wykorzystać na wiele różnych sposobów. Jego prosty skład i baza z wolno gotowanego wywaru sprawiają, że jest szybką i wygodną alternatywą dla domowego, gotowanego przez kilka godzin rosołu. Dzięki unikalnej, półpłynnej konsystencji i szybkiemu rozpuszczaniu się w płynach doskonale sprawdzi się nie tylko w zupach, ale także w drugich daniach. WINIARY bulion wołowy okaże się strzałem w dziesiątkę w przypadku chęci głębokiego podkreślenia smaku przygotowywanych potraw.
Bulion wołowy Winiary charakteryzuje esencjonalny, mięsny smak i głęboki kolor. Jego bazą jest wolno gotowany, pełen smaku wywar wołowy, dlatego świetnie sprawdzi się jako dodatek do ciemnych sosów, gulaszu czy pieczeni. Doceni go też każdy fan ramenu i sosu bolońskiego!
Pasteryzowany bulion wołowy Winiary zaskoczy najbardziej wymagających użytkowników, którzy chcą nieco poeksperymentować we własnej kuchni i zapewnić sobie wyśmienity smak oraz aromat przygotowywanych potraw.
Bulion w słoiczku Winiary zaskakuje swoją wydajnością oraz maksymalną wygodą użytkowania. Z jednego słoiczka przygotujesz aż 3,5 litra bulionu. Do przygotowania 1 litra klarownego bulionu wystarczą 3 łyżki na litr wrzącej wody. Chcesz podkreślić smak potraw? Po prostu dodaj go wedle uznania.
Bulion wołowy Winiary jako dodatek do potraw zasmakuje nie tylko domownikom, ale też zaproszonym gościom. Warto mieć go przy sobie nie tylko w trakcie codziennego przygotowywania posiłków, ale też przy specjalnych uroczystościach.
Nowy Bulion wołowy Winiary:
- jest esencjonalny i aromatyczny, dzięki recepturze na bazie wolno gotowanego wywaru wołowego,
- jest idealny do podkreślenia smaku sosów, pieczeni, gulaszu,
- dzięki unikalnej półpłynnej konsystencji łatwo rozpuszcza się w płynach,
- jest opakowany w szklany słoiczek i naturalnie pasteryzowany
- jest wydajny - wystarcza aż na 3,5 litra bulionu.
Wypróbuj bulion wołowy Winiary w swojej kuchni!