Barszcz czerwony to jedna z najpopularniejszych zup w Polsce, która nieodłącznie kojarzy się z Wigilią, ale jest serwowana na różne okazje podczas rodzinnych obiadów. Zupa ekspresowa WINIARY to gwarancja smaku, intensywnego koloru i aromatu. Zawsze wyjdzie idealny!
Barszcz ekspresowy WINIARY doskonale smakuje zarówno solo, jak i z tłuczonymi ziemniakami, pierożkami, krokietami czy pasztecikami. Świetnie się sprawdzi jako szybka przekąska, bez gotowania.
Jak przygotować barszcz czerwony ekspresowa zupa WINIARY? Wystarczy wsypać 3 płaskie łyżeczki (12g) do kubka, zalać 180 ml wrzącej wody i zamieszać. Duże opakowanie 60 g wystarczy na 5 porcji. Możesz również dodać całą zawartość torebki pod koniec gotowania Twojego domowego barszczu.
Barszcz czerwony ekspresowa zupa WINIARY to:
• Pyszna zupa, którą przygotujesz w kilka minut.
• Gwarancja pysznego smaku, aromatu i koloru.
• Sposób na szybką, rozgrzewającą przekąskę bez gotowania.
• Produkt z polskimi burakami i odpowiednio dobranymi przyprawami.
Barszcz czerwony z torebki sprawdzi się idealnie do picia w kubku, na codzienny obiad z rodziną lub jako tradycyjna wigilijna zupa.